Üdvözöljük oldalunkon!

Vállalkozásunkat azért hoztuk létre, hogy a mai építőipari piacon olyan komplex és színvonalas szolgáltatásokat nyújthassunk, teljeskörű szakmai tanácsadással, megbízható betontechnológiai háttérrel és magas minőségű, világszerte elismert építési vegyianyagokkal, amelyre minden meglévő és leendő vásárlónknak szüksége van.

Elődeink már több mint 20 évvel ezelőtt forgalmaztak építési vegyianyagokat Magyarországon.

Alapvető filozófiánk, hogy nem pusztán árut értékesítünk, hanem műszaki problémákat oldunk meg partnereinkkel közösen gondolkodva.

Célunk, hogy megszerzett tudásunkat, mint legfőbb piaci értékünket, vásárlóink számára is a leghatékonyabb módon kamatoztathassuk, így termékeink a megfelelő helyre, a megfelelő technológiával épülhetnek be. Mindezek érdekében a tervezés fázisában segítjük a tervezőket, az építés helyén helyszíni szaktanácsadást biztosítunk, igényesen felszerelt betonlaboratóriumunkban adalékanyag-, frissbeton- és megszilárdult betonvizsgálatokat végzünk az építőipari kivitelező cégek, betonüzemek, előregyártó telepek részére.

Termékeink között egyaránt megtalálhatók beton- és habarcsadalékszerek és más nélkülözhetetlen építőipari anyagok, intelligens és felhasználóbarát megoldások. A műszaki hatékonyság és magas fokú gazdaságosság mellett termékrendszereink a lehető legnagyobb biztonságot nyújtják mind a tervezésben, mind pedig a kivitelezésben.

2014. szeptember 1-től a BASF ausztriai Master Buildner Solution GmbH gyárának hivatalos magyarországi forgalmazói lettünk. 2021. január 1-től a BASF Építési vegyianyag üzletágának eladásával a gyár új tulajdonosa az MBCC Group lett, de ez sem a termékek előállításán sem elnevezésén nem változtatott, a megszokott magas minőségen tudjuk partnereink részére értékesíteni.

Nem elhanyagolandó, hogy nagy hangsúlyt fektetünk a garancia és a szavatosság kérdésére is.

 

Reinhardt János

ügyvezető igazgató